Канал Турецька Рай

Біографія акторів
Марина Савіна Tomris Incer народилася 16 березня 1948 року в місті Варна, Болгарія. Стала виступати в Муніципальному Театрі Стамбула з 1974 році.Вона знімалася в багатьох фільмах, театральних і телепостановках. У 1995 році, İncer отримала нагороду як краща актриса за роль у фільмі "Aylaklar" на кінофестивалі.У 2003 році вона була визнана кращою актрисою за роль у фільмі "Çamur" на 15-му кінофестивалі в Анкарі.У тому ж році вона також отримала приз в номінації краща актриса за спектакль в театрі "Gönlümdeki Köşk Olmasa".В Теперішній час, İncer живе і працює в Стамбулі.  
На Першому каналі 12 лютого відбувся показ фільму "На краю раю" німецького режисера турецького походження Фатіха Акіна, час був звичайно не дуже зручне 1.30 ночі. Фатіх Акін є також автором знаменитого фільму "Головою об стіну" (2004).

Фільмографія.

 

Azap, 1973  
Gözlüğü 1978  
Udobnaâ Юз 1990  
Tersine Дюни, 1993  
Aylaklar 1994  
Kuşatma Altında Aşk 1997  
Бана "Старий і Mudryj'ı CAL (короткометражний фільм), 1998  
Він любить Бені, 2001  BRBRB. Бруд, 2002  BRBRB. Матч, 2002  BRBRB. Хоча не Gönlümdeki павільйон, 2002  BRBRB. Любов ве Гурур, 2002  BRBRB. У Стамбулі Казка (телевізійна драма), 2003  BRBRB. Seven Sins, Seven Тепе, В "Метрополь", 2005  BRBRB.Binbir першої ночі проживання (ТЕЛЕВІЗОР драма), 2006-2008 рр.  

Источник: vk.com

Похожие статьи:

  1. Купити Тур в Канаду
  2. Канада Путівки
  3. Канада Види Туризму
  4. Канада і Туризм